Skreddersydd kompetanseheving for din bedrift

Vi utvikler og gjennomfører den kompetansehevingen din bedrift trenger, med utgangspunkt i risikoprofil, behov og ønsker.

Bygg kompetanse i virksomheten

Antihvitvask og regulatoriske krav knyttet til forebygging av økonomisk kriminalitet og  ivaretakelse av samfunnsansvar har de siste årene blitt omfattende og komplekst. Kompetanse hos ansatte er avgjørende for etterlevelse av hvitvaskingsregelverkets operativ og taktiske forpliktelser. Å investere i ansattes kompetanse er derfor en essensiell komponent i etterlevelse og fremgang.

Vega tilbyr skreddersydde kurs, foredrag og utdanninger for rapporteringspliktige foretak under hvitvaskingsregelverket – i tillegg til private og offentlige bedrifter som har en rolle i å bekjempe økonomisk kriminalitet.

Vi i Vega har lang erfaring med å gjennomføre kurs, foredrag og kompetanseheving og vi bistår gjerne med å kartlegge hvilken vinkling, foredragsform og innhold som er mest relevant for din bedrift.
 

Skreddersydd opplæring

Behovet for kompetanse og opplæring kan være veldig ulikt i både metode, omfang og innhold hos våre kunder. Vega skreddersyr derfor kompetanseheving og kurs til dine behov.

Kompetanseheving kan gjennomføres som enkeltstående foredrag, fagdager og en serie med kurs for ulike avdelinger og nivåer i foretaket. Foredrag og kurs kan berikes med ulike former for workshops, gruppearbeid og quizer.

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr