Kurs og sertifiseringer

Vi tilbyr en rekke kurs og sertifiseringer til forskjellige forretningsområder

Hvorfor kurs med Vega?

  • Nettbasert læring
  • Full fleksibilitet
  • Fokus på virksomhetsimplementering
  • Egenutviklet kursmateriale av høy kvalitet
  • Kursbevis
  • Nedlastbart materiale
Ledige plasser

Antihvitvask Spesialist

Antihvitvask Spesialist er en avansert sertifisering som gir dokumentert faglig tyngde innenfor antihvitvask med fokus på praktisk virksomhetsimplementering på strategisk, taktisk og operativt nivå.

Om kurset »
Sertifisering

Internasjonale sanksjoner

Internasjonale Sanksjoner gir en spesialistsertifisering innenfor dette komplekse fagområdet og tar opp temaer som styringsrammeverk og governance og operasjonalisering av sanksjonsregelverket.

Om kurset »
Sertifisering

Basiskurs for eiendomsmeglere

Utformet for eiendomsmeglere og gir en grundig innføring i hvitvaskingsregelverkets formål, bakgrunn og hovedforpliktelser, og hvordan hvitvaskingslovens forpliktelser gjennomføres i eiendomsmeglingsvirksomhet.

Om kurset »
Sertifisering

Hvitvaskingsansvarlig eiendomsmeglerforetak

Dette kurset er utformet spesielt for hvitvaskingsansvarlige i eiendomsmeglingsforetak, og gir en grundig innføring i hvordan hvitvaskingsregelverket kan implementeres på strategisk, taktisk og operativt nivå i virksomheten.

Om kurset »
Sertifisering

Hvitvaskingsansvarlig revisjonsselskap

Dette kurset er utformet spesielt for hvitvaskingsansvarlige i revisjonsforetak, og gir en grundig innføring i  hvordan hvitvaskingsloven på best måte kan innlemmes i et rammeverk og operasjonaliseres i virksomheten.

Om kurset »
Sertifisering

Basiskurs for revisorer

Kurset fokuserer på revisors rolle i bekjempelsen av hvitvasking og terrorfinansiering, og gir innsikt i hvordan revisorer og revisjonsselskap kan implementere og operasjonalisere hvitvaskingsregelverkets forpliktelser på en effektiv måte.

Om kurset »
hvitvaskingsansvarlig

Hvitvaskingsansvarlig regnskapsforetak

Dette kurset er utformet spesielt for hvitvaskingsansvarlige i regnskapsforetak, og gir en grundig innføring i  hvordan hvitvaskingsloven på best måte kan innlemmes i et rammeverk og operasjonaliseres i virksomheten.

Om kurset »
Sertifisering

Basiskurs regnskapsførere

Kurset fokuserer på regnskapsføreres rolle i bekjempelsen av hvitvasking og terrorfinansiering, og gir innsikt i hvordan regnskapsførere og foretak kan implementere og operasjonalisere hvitvaskingsregelverkets forpliktelser på en effektiv måte.

Om kurset »

For virksomheter

Kurspakker

Vega Integrity tilbyr kurspakker til virksomheter som ønsker kompetanseheving for sine ansatte i henhold til hvitvaskingslovens opplæringskrav. Kurspakkene består av kombinasjoner av eksisterende kurs-og sertifiseringsportefølje. Vega Integrity kan også skreddersy kurs og kurspakker. 

Varen er lagt i handlekurven.
0 items - kr